International Edition of MultiComfort House Students Contest

Міжнародний студентський конкурс 2016-2017 рр.

Оскільки світ стає більш урбанізованим, а міста – більшими за розміром та більш густонаселеними, збільшується споживання енергії, а також викиди CO2. В цілому, будівельний сектор відповідає за 40% від загального споживання енергії та викидів CO2 в світі, що потребує нового підходу до розробки кожного нового проекту і кожної нової будівлі, що реконструюється.
Значна частина житлового фонду Європи - це будови старіші за 50 років, при цьому багато будинків, що використовуються в даний час, старіші за 100 років. Більше 40% наших житлових будинків було побудовано до 1960-х рр., коли будівельні норми в частині енергоспоживання були вкрай низькими.
Реагуючи на цю ситуацію, все більше місцевих органів влади вимагають від проектів нових споруджуваних об'єктів, щоб вони відповідали найвищим вимогам з точки зору енергоефективності, забезпечуючи при цьому максимальний рівень комфорту, який тільки можливий, для їх мешканців.  Влада Мадрида також запустила нову програму: MAD-RE: MADRID RECOVER (Відновлення Мадрида). 
Учасники повинні будуть розробити екологічно раціональні архітектурні проекти, що є гармонійно інтегровані в міський простір, при цьому обов'язковими умовами є дотримання вимог програми MAD-RE і критеріїв концепції Мультикомфортного будинку Saint-Gobain, з урахуванням кліматичних умов та регіональних особливостей Мадрида.
Учасники
Учасниками конкурсу можуть стати студенти ВНЗ архітектури, дизайну та будівництва у всіх країнах присутності ISOVER, де проводиться даний конкурс.
До участі запрошуються всі студенти з 3-го по 6-ий курс навчання, як індивідуально, так і у командах (до 3-х осіб у групі).
Одна особа не може входити в дві різні команди, що представляють проект в рамках даного конкурсу. Одна команда / одна особа може виставити на конкурс не більше одного проекту.

Графік проведення конкурсу

Анонс умов конкурсу та проведення лекцій у профільних ВНЗ:
Жовтень-листопад 2016р. 
Реєстрація на національний етап
Реєстрація повинна проходити через Інтернет за адресою www.isover-students.com. Учасники, які не пройшли таку реєстрацію або надали неповну або неправдиву інформацію, можуть бути позбавлені права участі у конкурсі.
  • Останній термін реєстрації для участі в національному етапі - 31 грудня 2016 року.
  • Всі офіційні повідомлення, що стосуються конкурсу, будуть надсилатися електронною поштою учасникам, які зареєстровані на www.isover-students.com
Онлайн консультації
В період з листопада 2016 по березень 2017 буде організовано декілька онлайн консультацій. Точні дати будуть надані всім зареєстрованим учасникам через офіційний інформаційний канал конкурсу www.isover-students.com.
Останній строк подачі готового проекту для участі в національному етапі конкурсу
28 лютого 2017 року
Національні півфінали
Пройдуть в містах, де зареєструвалося 3 та більше команд, протягом 6-10 березня 2017 року.
Національний фінал та церемонія нагородження
Відбудеться 27 березня 2017 року в Києві (орієнтовно). Дату може бути змінено. 
Надання матеріалів на міжнародний фінал
Не пізніше 05 травня 2017 року.
Міжнародний фінал та церемонія нагородження:
Міжнародний фінал конкурсу відбудеться з 31 травня по 02 червня 2017 року (орієнтовно) в м.Мадриді (Іспанія).

Призовий фонд

Для кожного з двох етапів конкурсу встановлюються грошові призи за перше, друге і третє місця. Крім того, представництво компанії в кожній країні може присудити додаткові призи.
 
Перший етап – національний фінал
Перше місце - 7 000 грн.
Друге місце - 5 000 грн.
Третє місце - 3 000 грн.
Спеціальний приз - 1000 грн.
Студентський приз - 1000 грн.
Другий етап – міжнародний фінал
Перше місце - € 1,500
Друге місце - € 1,000
Третє місце - € 750
Спеціальний приз - € 500
Студентський приз - € 500

На національному та міжнародному етапах організатори можуть прийняти рішення як про присудження додаткових призів, так і скорочення їх кількості.

Зацікавив такий конкурс?

Більш детальна інформація за наступним посиланням


2024 © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя © Кафедра будівельної механіки © Микола