Навчання в Європі 2022

Навчання в Європі

До уваги студентів Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, які хочуть навчатися в Європі та отримати дипломи європейських університетів.

? Cтуденти 2,3 та 5 курсів! У Вас є унікальна можливість взяти участь у стипендіальній програмі Еразмус + та отримати диплом європейського зразка, навчаючись в Університеті Прикладних Наук м. Шмалькальден (Німеччина)!
Навчання за програмою подвійного диплому передбачає, що студент одночасно навчається у двох університетах за інтегрованими навчальними програмами та після успішного захисту дипломної роботи отримує два дипломи — українського та європейського зразка.

? До участі у програмі подвійного диплому запрошуємо студентів освітнього рівня "магістр". Програма передбачає навчання у двох закладах вищої освіти — ТНТУ та польському університеті (Люблінська Політехніка та Опольська Політехніка, Польща) та можливість отримання двох дипломів.
Обов’язковою умовою є знання польської мови на рівні А2, В1, В2 (засвідчується сертифікатом чи іншим документом, що підтверджує рівень володіння мовою).

Для того, щоб отримати вичерпну інформацію, щодо навчання за кордоном, просимо звертатись у відділ міжнародного співробітництва к.30, корпус №2, тел. 252976, емейл: .

Презентація відбудеться онлайн 12 січня 2022р. о 12.00 год. за посиланням:

Join Zoom Meeting
http://us05web.zoom.us/j/84337844616...

Meeting ID: 843 3784 4616
Passcode: vAms6J

2024 © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя © Кафедра будівельної механіки © Микола