Основні зміни вступної кампанії 2020

ВСТУП 2020 - Основні зміни

Міністерством освіти і науки затверджені Умови прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2020 році. Документ містить багато цікавих та корисних новацій, які зроблять систему ще прозорішою та ефективнішою.

Основні строки вступної кампанії
Реєстрація електронних кабінетів розпочнеться 1 липня, заяви можна буде подавати від 13 до 22 липня. Формування рейтингових списків має бути завершене до 27 липня, а зарахування вступників на навчання за кошти державного чи місцевого бюджетів — до 12:00 1 серпня.

Електронна форма та кількість заяв про вступ
Під час вступної кампанії 2020 року майже усі вступники на основі повної загальної середньої освіти подаватимуть заяви тільки в електронній формі.
Вступники, які планують навчання на місцях державного замовлення, матимуть можливість подати до 5 заяв до вишів та визначити їх пріоритетність.
Кількість заяв на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб обмежуватись не буде.

Про що не варто забувати під час вступної кампанії

Сертифікати ЗНО
Для вступу на перший курс на навчання для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра на основі повної загальної середньої освіти  будуть прийматись сертифікати ЗНО за 2017, 2018, 2019 та 2020 роки, окрім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов.

Зарахування
Вступники, які отримають рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення, мають виконати вимоги до 18:00 31 липня. Зарахування вступників за кошти державного або місцевого бюджету відбудеться 01 серпня, зарахування на контракт може відбуватись до 30 вересня.
Надання рекомендацій для зарахування та оприлюднення списку рекомендованих вступників, які вступатимуть на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб здійснюється не раніше 12:00 01 серпня.


Ознайомитись з інструкцією користувача ЄДБО можна тут.
Перелік типових запитань стосовно вступної кампанії.
У випадку виникнення додаткових запитань, звертайтеся до приймальної комісії ТНТУ.


2024 © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя © Кафедра будівельної механіки © Микола